Wie is Paula?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Paula
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wie is Paula achter Paula Runs the World?

Ik ben Paula (25 september 1984), woon samen met mijn vriend Frank den Blanken en onze twee katten en heb een hele grote passie voor reizen en hardlopen. Dit was het saaie gedeelte (-:

Helaas heb een eigenschap en dat is dat ik alles perfect wil doen en daardoor soms stilsta, het leven kan dan voorbij schieten en ik heb niets gedaan. Tenminste, dit was de Paula van een aantal jaar geleden. Dagen gevuld met angst voor het niet weten wat komen gaat en het leven leidden hoe anderen het graag zien. Wat ik zelf wilde, ik wist niet eens wat dat was. Het klinkt misschien bizar maar door sporten en hardlopen ben ik uit die angst gekomen en lacht het leven mij tegemoet, durf ik mijzelf te laten zien en volg ik mijn eigen route. Juist omdat met hardlopen ‘elke stap brengt je een stukje verder/dichterbij’ zo ontzettend waar is wil ik jullie meenemen in mijn reis naar de volgende marathon….ergens op de wereld. Ik laat je alles zien, de trainingen, de voeding, de successen, de wedstrijden, de struggles, en more. Want uiteraard zit dat sneller, beter en efficiënter er nog steeds een beetje veel in (-:

Mijn eerste halve marathon heb ik gelopen in Utrecht in 1.45u en mijn eerste marathon in Parijs in 4u rond. Mijn volgende marathon staat gepland op 25 september 2016….ja scherp! Dat is inderdaad op mijn verjaardag! Een groter verjaardagscadeau kan ik mijzelf niet geven.

Wat wil je bereiken met Paula Runs the World?

In eerste instantie wil ik andere hardlopers (jou dus) inspireren met mijn blogs en vlogs. Ik wil graag mijn kennis en ervaringen delen met je. Hiernaast heb ik een droom die ik werkelijkheid laat worden om over de wereld te rennen door middel van marathons of andere runs te lopen. Dit is waar ik heel gelukkig van word. FOLLOW MY DREAM EVERY DAY, SO LET’S RUN!

Je kan mij volgen via Instagram en via Facebook!

Fantastisch dat je op mijn site bent, je wil niet weten, dit vind ik gaaf (big smile here)! Zullen we samen onze hardloop dromen najagen? FOLLOW OUR DREAM, SO LET’S RUN!

Heb jij een mooie foto gemaakt tijdens je run? Gebruik hashtag #paularunstheworld om zo ook anderen te inspireren! Ik plaats de foto ook op mijn site!

Geef een reactie