Nog 116 dagen – Good morning workout, van rustdag naar een 100% powerdag!

Ola,

Ik word wakker van voetjes (lees voeten) die heel voorzichtig het bed uit willen stappen maar met 125 kilo schoon aan de haak is dat wel eens lastig. Rustig schuif ik één van mijn twee luikjes open en vel zonlicht dringt brutaal mijn pupil binnen. Thanks…ik ben wakker (geloof ik). Frank stapt onder de douche en ik word onrustig, hoelaat is het? Moet ik iets of het mij gegund dat ik nog even mag blijven liggen in mijn warme bed die nu helemaal voor mij alleen is. Ik ga diagonaal liggen maar hmmmmmm helemaal niet chill want het is koud daar. Mijn tweede luikje gaat open en spontaan beginnen mijn hersens te draaien. Vanavond heb ik een afspraak die ik niet wil afzeggen, dan komt er nog een vriendin langs ennnnnn ik heb nog een krachttraining staan. Aiiii hoe ga ik dat allemaal doen dan als ik ook nog wil slapen ’s nachts? Ik moet weer even wennen dat er weer een nieuw woord in huis is gekomen, ’t schema, dat mij in Moskou 42 kilometer verder gaat brengen.

Ik kijk op mijn telefoon om te kijken hoelaat het is en zie een mega lange wachtrij in de ‘nog te lezen’ appjes die zijn binnengekomen. Allemaal super leuke en lieve reacties op mijn blog, hoe leuk! Mijn rechter en linker mondhoek lijken een spastische reactie te hebben want schieten beide in de HUGE SMILE stand, hoe leuk is dit om allemaal te lezen!! Wat een energiebom! Mijn ogen flitsen in een fractie van een seconde naar de rechter bovenhoek van mijn Iphone, 5.50? Huh….zit ik in een andere tijdszone of wat? Nee ik lig toch werkelijk inmiddels op mijn eigen warme bed helft in mijn eigen slaapkamer. Dit is niet oké zo vroeg. Hoe kan dat nou, normaal gesproken gaat de wekker en bedenk ik mij wat ik kan verkorten in mijn ochtendritueel om nog 10 minuutjes te kunnen blijven liggen.

“Ik lach de zon toe en say thank you voor je brutale, veels te vroege wake-up call”unnamed

Snel rekensommetje, vanavond lig ik mega laat in bed met alle drie de activiteiten. Niet relaxt. Ik ben nu al wakker op dit belachelijke tijdstip dus dan is er voor nu maar één goede keuze. Voetjes (dit keer ook echt voetjes) die uit bed stappen en snel onder de douche springen om vervolgens richting de gym te fietsen. Het is mooi weer so why not (omdat dat ene bed helft toch echt onwijs lekker lag…war ook…niet meer aan denken, je bent nu al verticaal met je body). Frank kijkt alsof hij een klein spookje ziet en is zwaar verbaasd dat ik op dit tijdstip door het huis heen banjer. Hij stelt hij voor mij naar de gym te brengen inclusief de fiets zodat ik op tijd op het werk kan zijn, zo rond 8 uur, hoe lief is dat. Spulletjes mee, twee eitjes in m’n mond en gaan……….

Om half  6.40 in de gym en er zijn gewoon al mensen aan het trainen, best veel ook. Het is alleen stil, muis stil. Alleen geluid van staal en af en toe een dumbbell die op de grond gegooid wordt, that’s it. Geen gepraat, geen gelach, geen harde muziek. Alleen maar mensen die gefocust zijn en die aan het doortrainen zijn omdat ze een tijdlimiet hebben in de zin van,  Love it! Gold’s Gym it is! Frank heeft snel een schema gemaakt en dat hou ik aan.

4 sets van 6 herhalingen Squats 50kilo – Tempo 6-1-1-0

4 sets van 6 herhalingen Deadlift- 60 kilo Tempo 6-1-1-0

4 sets van 6 herhalingen – Clean and Press – 30 kilo Tempo 6-1-1-0

3 sets van 12 herhalingen – Cable row – Tempo 4-1-1-1

3 sets van 12 herhalingen – Bicep Curl – tempo 4-1-1-0

Boring part is done now! Bij set vier breekt het zweet mij uit, holimac…..Op twee eitjes maag trainen is anders dan een avond training! Stug ga ik door want ik moet op tijd douchen en op het werk zijn voor de eerste call met mijn baas. Ik ben bij de Clean and Press aangekomen en het is 7 uur, nog op schema qua schema (do you got it?). Om half 8 ben ik klaar en zweet ik als een malle, men wat is het benauwd. Snel drie rondjes draaien onder de douche en op de fiets naar het werk. Gelukkig is het top weer en met overheerlijke nummer Waterfalls in de versie van OrtoPilot op mijn oren is het genieten geblazen. Zingend zonder geluid alsof ik de beste artiest van Nederland ben playback ik mee. Ow yeahhh I’m happy, wakker vooral en kom maar op met deze dag! Ik lach de zon toe en say thank you voor je brutale, veels te vroege wake-up call door de gordijnen heen zo’n twee uur geleden. Life is good!

Het is avonds laat en ik sluit bijna deze blog af, oehhhhhhh, feel my legs al iets wat protesteren tegen de pijn die komen gaat in de toepasselijke bijnaam Mister Spierpijn. Goed m’n ding gedaan dus vanochtend. Lekker. Het is bedtijd, she is calling.

Keep on running (met af en toe een beetje pushing)

Xxx Paul

Geef een reactie